Bestel direct 0418 56 40 52 

Direct marketing

Maakt marketing persoonlijk

groot formaat printing lequinda drukkerij gameren
Heldere communicatie naar je klant

Direct marketing is een onmisbare schakel geworden in o.a. de huidige gedrukte communicatie. Belangrijk bij het rechtstreeks benaderen van je klant is dat dit op een prettige en transparante manier gebeurt. Heldere communicatie is hierbij een uitgangspunt; jouw (potentiële) klant wil niet ongevraagd lastig gevallen worden met zaken die voor hen niet relevant zijn, maar ontvangen graag op een aangename en overzichtelijke wijze een duidelijke boodschap.

Wij ondersteunen en adviseren je graag met de nieuwste direct marketing technieken om de communicatie tussen jou en je klant optimaal te laten verlopen. De marketing database speelt hierbij een centrale rol.

Projectmanagement

Het uitvoeren van een direct marketing campagne vereist kennis en ervaring. In de loop van de jaren hebben we de juiste expertise opgebouwd om je te kunnen adviseren in het gehele traject.

Van idee, advies en projectbegeleiding tot en met uitvoering en opvolging, nemen wij jou alles uit handen. Bij een (gepersonaliseerde) mailing traject kun je rekenen op deskundig advies en ondersteuning.

Voorraadbeheer en logistiek

Jouw drukwerk voorraad is bij ons in goede handen; wij bewaren je voorraad geheel gratis en signaleren tijdig wanneer je voorraad dreigt op te raken. Een hele zorg minder! Daarnaast verzorgen wij desgewenst ook de logistieke dienstverlening in huis.

Dit omvat onder meer:

  • Opslag
  • Orderpicking
  • Fulfillment
  • Distributie
Couverteren/handling

Het spreekt voor zich dat ook het verzendklaar maken van je mailings in eigen beheer voor je verzorgd kan worden. Wij zijn flexibel inzetbaar; hierdoor zijn zelfs zeer hoge oplagen voor ons een fluitje van een cent. Ook wanneer het snel geregeld moet zijn! 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Laat ons weten wat je vraag of wens is op het gebied van Direct Marketing.