Bestel direct 0418 56 40 52 

Over Lequinda Printing

We denken mee voor het beste eindresultaat

drukkerij gameren lequinda snelle levering en scherpe prijzen
Totaal oplossing

Voor ons is elke opdracht even belangrijk. Elke klant kan bij ons rekenen op persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Wij doen graag meer dan alleen drukwerk leveren. We stellen ons op als partner: we leven ons in en denken kritisch met je mee, om op deze manier toegevoegde waarde te kunnen leveren. We benaderen de markt op een nuchtere manier, met twee benen op de grond. Bij ons telt eerlijkheid en kwaliteit, zowel bij spoedklussen als bij langdurige opdrachten. Onze vakmensen zien in elke opdracht een nieuwe uitdaging.

Toegevoegde waarde

Wij staan niet alleen bekend om onze hoge en constante kwaliteit, maar onderscheiden ons ook door zeer snelle levering en scherpe prijzen. Bij alle soorten van drukwerk, direct mail en marketing, grafisch advies, laserprint, copyservice, voorraadbeheer en logistiek. Dankzij onze moderne, nieuwe studio bieden wij nu ook de mogelijkheid de complete vormgeving van huissstijlen, brochures en flyers te verzorgen.

Locatie

Drukwerk ophalen of langskomen voor een kopje koffie of overleg? Je bent van harte welkom. Wij zijn gevestigd onder de rook van Zaltbommel. Vanaf de A2 zijn wij uitstekend bereikbaar. Waar kom jij vandaan? Zoek met Google Maps je route naar onze drukkerij: Route

Meer weten over mogelijkheden binnen onze diensten?

Laat ons weten wat je vraag of wens is. We staan graag voor je klaar.